ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Τι είναι το
Life Project;

Το Life Project είναι ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, το οποίο θα προσφέρει πολύτιμα εφόδια και εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε πάνω στο κορυφαίο project της ζωής μας: Τον ίδιο μας τον εαυτό. Αποτελεί το πρώτο από μια σειρά δράσεων, όπου μέσα από ομιλίες και διαδραστικά εργαστήρια κορυφαίοι επιστήμονες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, ψυχολόγοι και άλλα σπουδαία μυαλά, θα προσεγγίσουν και θα φωτίσουν τα πιο σημαντικά θέματα του project που λέγεται ζωή.

To Life Project είναι μια πρωτοβουλία της Key Books, ενός δυναμικού εκδοτικού οίκου, και της κορυφαίας εταιρείας διοργάνωσης συνεδρίων και εταιρικής επικοινωνίας Tsomokos.

 

Που βρίσκεται το Ωδείο Αθηνών;

Το Ωδείο Αθηνών στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο τρίγωνο μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου και οδού Ρηγίλλης, πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, δίπλα στο Λύκειο του Αριστοτέλη και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

 

Πως θα έρθω στο Ωδείο Αθηνών;

Ο πλησιέστερος σταθμός Mετρό είναι η στάση Ευαγγελισμός (Γραμμή 3, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά-Δουκίσσης Πλακεντίας/Αεροδρόμιο).

Διερχόμενες γραμμές λεωφορείων από τη Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, στάση Εθνικό Ίδρυμα Έρευνών: 550 (Π.Φάληρο-Κηφισιά) και 10 (Τζιτζιφιές-Χαλάνδρι)

Ονομασίες στάσεων λεωφορείου επί της Βασιλίσσης Σοφίας: Ρηγίλλης και Βυζαντινό Μουσείο-Ρηγίλλης

Κοντινά πάρκινγκ αυτοκινήτων: Αφοι Κορακιανίτη (Βασ.Γεωργίου B’ 20) και Polis Park Ριζάρη (Ριζάρη 5 & Βασ.Κωνσταντίνου 45).

 

Ποιες ώρες θα πραγματοποιηθεί το Life Project;

Το Life Project θα λάβει χώρα από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το απόγευμα.

 

Πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Life Project;

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Παρακολουθείτε τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης του, όπου τμηματικά θα ανακοινώνονται πληροφορίες.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εισιτηρίων General Admission και VIP;

H διαφορά ανάμεσα στους δύο τύπους εισιτηρίων έγκειται στην πρόσβαση στα εργαστήρια που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Executive Lounge.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εισιτηρίων VIP;

Το εισιτήριο Group Hugs έχει τα ίδια προνόμια με το VIP Admission, επωφελείται από την ομαδική κράτηση πέντε (5) εισιτηρίων και λαμβάνει μεγαλύτερη έκπτωση.

Το εισιτήριο VVIP έχει τα ίδια προνόμια με το VIP Admission, επωφελείται μιας μοναδικής εμπειρίας με τους ομιλητές του συνεδρίου απολαμβάνοντας αποκλειστικό χρόνο μαζί τους και λαμβάνει υπογεγραμμένα βιβλία των ομιλητών.

 

Έχω κάνει κράτηση αλλά δεν έχω λάβει τα εισιτήρια μου;

Τα εισιτήρια αποστέλλονται εντός ολίγων ημερών, έπειτα από την διαδικασία έγκρισης. Εάν δεν τα λάβατε, ελέγξτε πρώτα τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας.

Είναι επίσης πιθανό να πληκτρολογήσατε λάθος τη διεύθυνση email σας κατά την αγορά.

Εάν πληρώσατε με κανονική τραπεζική μεταφορά, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας και να στείλουμε τα εισιτήρια σας.

Αν περάσει μια εβδομάδα και δεν έχετε λάβει τα εισιτήρια σας, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με ένα email στη διεύθυνση i.danilatou@tsomokos.gr, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της πληρωμής σας για να διερευνήσουμε την περίπτωσή σας.

 

Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που η πληρωμή μου με πιστωτική κάρτα απέτυχε;

Αποτυχημένες πληρωμές συνήθως συμβαίνουν όταν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας εισάγονται εσφαλμένα ή η κάρτα απορρίπτεται λόγω μικρότερου υπολοίπου. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά τον αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία και το CVC, ότι η κάρτα σας εξακολουθεί να ισχύει και ότι έχετε αρκετά χρήματα σε αυτήν.

 

Μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων εάν δεν μπορέσω τελικά να παρευρεθώ στην εκδήλωση;

Εάν η εκδήλωση δεν έχει αναβληθεί και πραγματοποιηθεί κανονικά όπως έχει ανακοινωθεί, επιστροφή των χρημάτων δεν είναι εφικτή.

 

Μπορώ να μεταπωλήσω τα εισιτήρια μου στην περίπτωση που δεν μπορέσω τελικά να συμμετάσχω στην εκδήλωση;

Μπορείτε να μεταπωλήσετε τα εισιτήρια σας και θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε με ένα email στη διεύθυνση i.danilatou@tsomokos.gr, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της πληρωμής σας και το νέο όνομα μεταβίβασης του εισιτήριου. Για να θεωρηθεί έγκυρη η μεταβίβαση του εισιτήριου θα πρέπει να έχετε λάβει απαντητικό email αποδοχής πριν την έναρξη του Life Project.

 

Μπορώ να λάβω τιμολόγιο εάν η εταιρεία μου αναλάβει το κόστος των εισιτηρίων;

Μπορείτε να λάβετε τιμολόγιο, εφόσον δηλώσετε τα εταιρικά στοιχεία κατά τη διαδικασία παραγγελίας των εισιτήριων.